Mustafa Kemal Paşa Anaokulu
KEMALPAŞA MAH. 4.YILDIRIM SK. MUSTAFA KEMAL PAŞA ILKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda eğitimde fırsat eşitliği sunarak tüm disiplinlerde eleştirel düşünme ve iletişim becerilerini kullanan kendini ifade edebilen, farklılıklara saygılı yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sistemi´nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda fırsat eşitliğini temel alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; farklılıklara saygı duyan, sorumluluk ve öz kontrol sahibi; yaratıcı ve duyarlı, kendini ve insanları seven, analitik ve bağımsız düşünebilen, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim.

İkili Eğitim.

08:00 - 12:30 , 13:00 - 17:30

Doğalgaz - Kalorifer

Küçükçekmece merkeze yaklaşık 3 Km. uzaklıkta Sefaköy merkezde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kemalpaşa Mah. Yıldırım Sokak No:1 (Metrobüs Sefaköy Durağı AREL üniversitesi arkası.)